Mitt Vackraste Jag

Om Anna

Foto på Anna som driver bloggen och webbutiken Mitt Vackraste Jag

Anna på Mitt Vackraste Jag

Mitt Vackraste Jag började som en ekologisk hudvårdssalong, men omvandlas nu till blogg och webbutik om ekologisk hudvård.

En av de roligaste utbildningar jag gått var 2006 när jag utbildade mig till Ekologisk hudvårdsterapeut. Äntligen fick jag ett redskap som knyter samman vardagslyx med hudvård, hälsa, ekologi och miljö. Därefter har jag arbetat på olika SPA i Sverige samt drivit egen hudvårdssalong. Salongen har jag inte längre kvar, men mitt intresse för hudvård är lika stort som tidigare. Numera är jag bosatt i Malmö och driver bloggen och webbutiken Mitt Vackraste Jag. Med bloggen vill jag inspirera till en mer hållbar livsstil som vårdar både dig, din hud, din hälsa och vår miljö.

Jag säljer ett litet urval av produkter som jag granskat och som du med säkerhet kan lita på att de är bra för både din hud och hälsa samtidigt som de är snälla mot miljön. Är det något du vill läsa mer om eller har du frågor om just din hud och eventuella hudproblem så är du välkommen att e-posta mig kostnadsfritt!

Du når mig på anna@mittvackrastejag.se eller på: www.facebook.com/MittVackrasteJag

Hälsningar Anna