Mitt Vackraste Jag

Mitt Vackraste Jag

Mitt Vackraste Jag - En liten kattunge tittar sig själv i spegeln och ser ett stort lejon.

Mitt Vackraste Jag

Mitt Vackraste Jag började som en ekologisk hudvårdssalong i Motala och omvandlas nu till en inspirerande blogg om ekologisk hudvård, hälsa och miljö. Självklart saknar jag att driva salongen och inte minst saknar jag alla er underbara kunder. Däremot förändras livet och jag har nu hamnat i Malmö för arbete och studier.

Mitt intresse för ekologisk hudvård finns kvar, men nu i form av en blogg. Kommande inlägg kommer handla om de kemikalier och gifter som finns i konventionella hudvårdsprodukter och hur du undviker dem. Framöver kommer du få läsa mina hudvårdstips, lära dig tillverka egna hudvårdsprodukter och ta del av recensioner på produkter jag testar. Fortsätt att följa Mitt Vackraste Jag på Facebook så kommer du automatiskt få information så fort nya blogginlägg skrivs. Är det något du vill läsa mer om eller har du frågor om just din hud och eventuella hudproblem så är du välkommen att e-posta mig kostnadsfritt!

www.mittvackrastejag/shop säljs ett urval av ekologiska hudvårdsprodukter som jag arbetat under mina år som hudterapeut. Jag vet därför att de produkterna är prisvärda samtidigt som de vårdar din hud och är snälla mot miljön.

Mitt vackraste jag handlar om att se och bejaka den vackra människa du redan är! Mår vi bra inombords så utstrålar vi också naturlig skönhet och livsglädje, eller vad tror du?

Du når mig på anna@mittvackrastejag.se eller på: www.facebook.com/MittVackrasteJag

Hälsningar Anna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + fjorton =